onsdag 4 november 2009

Theatre of Dreams

Det verkade som om CSKA inte tänkte göra om samma misstag mot ManU som vid hemmamatchen. Igår var det full rulle framåt med press på bollhållaren. På Old Trafford!

Varför de inte spelade så på hemmaplan är en gåta. Kanske hade de för stor respekt? Matchen var väldigt underhållande även om Uniteds försvarsspel lämnade en del att önska. Förvisso är United väldigt hårt skadedrabbade just nu och det märktes där bak.

Trots att domaren felbedömde en given straffspark och istället gav Darren Fletcher, kanske Premier Leagues ärligaste spelare, gult kort för filmning, fortsatte de de röda djävlarna att kriga. Ryssarna hade ledningen med 3-1 och Akinfeev, som snart är världens bästa målvakt, spikade igen målet när United kom i anfallsvåg efter anfallsvåg.

Men Old Trafford kallas inte för “Theatre of Dreams” för intet. Sista kvarten lyckades mitt lag både reducera och kvittera. Kvitteringen givetvis på övertid. Men det krävdes en otagbar nick i krysset (av Paul Scholes som är hela 170 lång!) och ett skott som träffade en back och helt ställde stackars Akinfeev, för att överlista honom.

Ikväll får vi se hur katalanerna från Barca kommer att handskas med kylan i Kazan. Det blir nog inte lätt då ryssarna var grymma i förra matchen. Men nu kanske de inte blir underskattade längre?

I förra numret av King Magazine (modemagasinet för MÄN) kunde man vinna ett par coola sneakers, eeh..häftiga gympadojor.

Så här ser de ut:

King 003

 

Och här är de Emma köpte för några veckor sedan:

King 001

Eller var det tvärtom? Nu kan alla modemedvetna män i stan gå runt med lika coola dojor som en elvaårig tjej…hehe

Fast jag har å andra sidan en väldigt cool dotter.

Inga kommentarer: