lördag 27 mars 2010

Ris eller Ros från Ramzi

pokercampus.se har Ramzi Jelassi en egen liten hörna där han kommenterar olika pokervideos. Ramzi är en väldigt duktig pokerspelare. Analytisk, tekniskt skicklig, bra känsla samt spelar med stort hjärta och mod. Samma andas barn som exempelvis Michael Thuritz (förmodligen Sveriges bäste spelare idag).

Fast jag måste erkänna att Ramzi inte visade stort mod när han analyserade följande video. Brett Richey har haft en del vinster och det kanske är därför Ramzi visar lite väl stor respekt och diplomati i sitt konstaterande:

“”En kall kortlek, där killen med KK står inför en svår situation med två stycken all-in före honom. Frågan är om han borde ha insett att någon av spelarna satt med AA, då det snackades och signalerades för fullt, han bestämmer sig för syna trots allt, och finner sig själv i en situation där båda motspelarna har AA.”

SVÅR situation? Snälla Ramzi, lite mer måste du sticka ut hakan.

Jag känner inte Brett, men oh boy, vad är det för bubbla han sitter i? Om han inte fattar att han är illa ute efter det sättet först tjejen, sedan Hellmuth, går all-in på så hur i HELVETE kan han missa att de först high-fivar varandra och sedan att kvinnan stor och hoppar och sjunger “I got it! I got it!” till sin man.

Hans uppfattningsförmåga måste ju vara helt obefintlig bortom 50 cm från hans egen kropp! Under mina 20 år som pokerspelare har jag aldrig sett någon spela ett par i kungar sämre. Tror ni Johnny Chan hade synat här?

Jag tror inte Brett Richey ska sikta på en karriär som fredsförhandlare efter den uppvisningen i människokännedom…

Se och le! (Missa inte Bretts uppgivna gest med händerna när han står upp. Världsklass!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är så jefla paff!! Kan någon förklara vad som pågår i hans skalle innan synen?

Unknown sa...

Borde ha varit den enklaste folden av KK någonsin.
Snacka om att få Gratis information.
(Det måste vart helt tomt i skallen på honom.)
Tror han dom dom high fivar varandra med 2 st AK eller QQ vs JJ??
Vilken Donk!!

Peter Eichhardt sa...

Han vet nog inte själv vad som försiggår i skallen...