lördag 15 november 2008

Jag älskar flygplatser...

Tänkte åka till Madrid en vecka för att spela lite omaha på casinot samtidigt som jag hälsar på Alex Stevic. Han är ju sällskapssjuk även om trollkarlen är där. Trollis kallas för mago på spanska och det har gått ganska bra för honom sista tiden så spanjorerna är lite oroliga att han verkligen kan trolla med korten. Hehe.

Jag brukar tyvärr vara ganska sen till mina flyg men det är extremt sällan jag missar ett plan. I morse hände dock något som aldrig hänt förut. Jag checkade in på nätet, sov ett par timmar och tog en taxi ut till Arlanda. Anlände i god tid, en timme innan, när klockan var åtta. Det var bara ett litet problem... Planet lyfte klockan åtta! Jag visste att det skulle avgå då, men min hjärna registrerade inte det förrän just då. Snacka om kalldusch!

Det var bara att köpa en ny biljett med Iberia eftersom Spanairs flighter var fullbokade. Turligt nog var den billig annars hade jag nog varit småtiltad när jag kommer ner. Så nu sitter jag här och dödar 6 timmar på Arlanda. Tack och lov lever vi med internet nuförtiden.


Inga kommentarer: