måndag 15 juni 2009

Alenius vinner armband!

Tomas Alenius lyckades som fjärde svensk vinna en WSOP-turnering inatt. I limit Hold'em! Han var väl spelsugen....

Helt underbart att en så skön och genomschysst kille får lite framgångar. Han är en sådan där kille det aldrig känns stelt med, när man står och småpratar lite. Ja, ni vet vad jag menar.
Alltid lika trevlig med skön humor och stort hjärta. Hoppas att det blir en ketchupflaske-effekt så att han vinner riktigt mycket pengar.

Stort grattis Tompa!


Anna Nordqvist visade iskyla och självsäkerhet hela avslutningsronden, missade inte en fairway på utslagen och hennes seger var egentligen aldrig i fara. Mycket imponerande!
Att hon bara är 22 år och inte så van vid uppmärksamheten märktes först när hon slagit i sista putten. Hon verkade helt chockad när hon sakta började inse vad hon åstadkommit.
När intervjuaren försökte få henne att berätta lite kom det mest: "-Jag tog ett slag i taget och försökte att ha kul på banan" om och om igen.

Nästa gång hon vinner, och det kommer fler gånger, kommer hon nog att kunna slappna av mer. Även under intervju och inte bara på golfbanan.

Gay höll stånd!

Var bara tvungen att få med den rubriken....lol. Brian Gay lyckades hålla hela vägen på PGA-touren och vann i överlägsen stil. Hans andra seger i år och bästa säsong någonsin.
Gay är väl ett fint namn som betyder lycka och glädje, men det har ju fått en viss dubbeltydlighet de senaste decennierna. Man anar att det orsakar viss munterhet ibland. Men det är ju bara "gay".

Hans föräldrar hade i varje fall sinnesnärvaro att döpa honom till Brian och inte Dick, eller Sylvester...

Stensson missade sin tredje raka kvalgräns och man undrar ju hur formen är.
US Open börjar på torsdag. Tiger Woods står i 3 gånger pengarna för vinst. Närmaste konkurrent i oddslistan är Geoff Ogilvy. Han står i 20 ggr!

Jag har ALDRIG sett en så stor skillnad tidigare. Tigern har lite bita i.

Stensson står i 55 ggr om man tror att han kan tända till nu när det är major-dags. Han är trots allt rankad sexa i världen.

Äntligen har det slutat regna i huvudstaden. Fast det strilade väl bara konstant i två dagar. Eller var det tre?

Jag slår vad om att solen skiner lite mer på Alenius i Vegas för tillfället...



Lillbrorsan ger sig på en irändsk bunker. I solsken och fläktande vindar...



Jag visar hur det ska gå till. Märk att jag har mycket svårare läge...det är betydligt brantare än vad kameran visar. Fast det är ju en baggis för en golfare av min rang...

Inga kommentarer: